Vrijwilligers

Ga je niet (hard-)lopen? Help ons dan mee op zondag 10 juni!

Voor de Marathon Amersfoort op 10 juni zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Zo kun je lopers voorzien van drinken bij de verzorgingsposten, het parcours vrij houden van verkeer, medailles uitdelen, kinderen begeleiden naar de start van de Mini Marathons 1,1 KM  en 2,2 KM. Maar je kunt ons bijvoorbeeld ook helpen met de opbouw op zaterdag 9 juni of met de afbouw op zondag. Afijn, genoeg te doen, mail ons wat jij leuk vindt!

Het zijn allemaal taken die voor de hardlopers van essentieel belang zijn om een onvergetelijke dag te beleven. Want zonder vrijwilligers is het organiseren van deze stadsmarathon niet mogelijk. Dus als je niet gaat (hard)lopen, help dan ons mee met de organisatie! Op donderdag 31 mei om 20.00 uur organiseren wij een infobijeenkomst voor alle (geïnteresseerde) vrijwilligers in KAdE Café Eemplein. Je bent van harte welkom!

Als vrijwilliger krijg je van ons een exclusief CREW-hardloopshirt! En voor alle vrijwilligers organiseren wij op vrijdag 22 juni van 20.00 tot 22.00 uur een bedankborrel bij Zandfoort aan de Eem.

Interesse om een bijdrage te leveren aan de Marathon Amersfoort? Stuur Floor Visser dan een e-mail, floor@marathonamersfoort.nl