Sportmassageteam Amersfoort

Op 10 juni 2018 is Sportmassageteam Amersfoort (SMTA) voor de 4e keer betrokken bij Marathon Amersfoort. Deelnemers kunnen bij SMTA terecht voor massages en/of tapen voorafgaande of na afloop van hun individuele prestatie. Tegen betaling van € 7,50 geniet je van een professionele massage van 15 minuten. Wij adviseren je om je vooraf in te schrijven voor een massage, hiermee voorkomen wij onnodig wachten na afloop en ben je snel na het bereiken van de finish aan de beurt.

Inschrijven voor een massage kun je doen door een mailtje te sturen naar: info@sportmassageteamamersfoort.nl, vermeld je naam, afstand en je verwachte eindtijd. SMTA bevestigt je afspraak en geeft de geplande massagetijd per mail aan je door. Het enige wat je dan nog moet doen is je op 10 juni a.s. voor de start van je afstand melden bij onze massagetent op het Eemplein, zodat wij weten dat je aanwezig bent en zult starten. Betalen doe je op de dag zelf bij de tent. Wij beschikken niet over een mobiel PIN-apparaat, dus houd rekening met contante betaling.

Het SMTA team wenst alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen. Zij zien jullie graag verschijnen voor een weldadige massage in hun massagetent op het Eemplein.