Sponsormogelijkheden

Op zondag 5 juni 2016 namen 6.000 hardlopers deel aan de Marathon Amersfoort. Tienduizenden supporters en bezoekers stonden langs het parcours om de deelnemers aan te moedigden. De lopers komen voor zo’n 60% uit Amersfoort en directe omgeving.  Aan de MiniMarathons voor het basisonderwijs namen 1.100 kinderen (gratis) deel. Er komen lopers en supporters uit zo’n 20 landen naar Amersfoort. Ons mailbestand bestaat uit bijna 15.000 hardlopers en supporters, we hebben 4.700 Likes op onze Facebook pagina. De Marathon Amersfoort is meer dan een ééndaags hardloop evenement. Vanaf het voorjaar van 2017 worden door de Stichting Marathon Amersfoort -i.s.m. met onder meer SRO- tal van activiteiten georganiseerd, zoals loopclinics, trainingen, een literaire avond, een filmavond, een run tussen Amersfoort 033 en Utrecht 030, en nog veel meer.

Voor bedrijven betekent dit volop kansen om zich te profileren met Amersfoorts grootste sportevenement (en het grootste hardloopevenement van de provincie Utrecht)!

Omdat sponsoring maatwerk is gaan wij graag met u in gesprek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Mail of bel dan met Jaap Hengeveld 06 53 698 644. Ook mogelijk: vul uw gegevens in op onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Extra informatie