Sponsormogelijkheden

Op zondag 18 juni 2017 namen bijna 6.000 hardlopers deel aan de Marathon Amersfoort. Tienduizenden supporters en bezoekers stonden langs het parcours om de deelnemers aan te moedigden. De lopers komen voor zo’n 60% uit Amersfoort en omliggende plaatsen. Maar ook internationaal groeit de marathon: tijdens de 2017 editie stonden maar liefst 37 nationaliteiten aan de start. Aan de MiniMarathons voor het basisonderwijs namen 1.100 kinderen (gratis) deel. De 5K Schoolchallenge voor het voortgezet onderwijs (gratis deelname) wordt elk jaar populairder. Ons mailbestand bestaat uit ruim 16.000 hardlopers en supporters, we hebben 5.700 Likes op onze Facebook pagina. De Marathon Amersfoort is meer dan een ééndaags hardloopevenement. Vanaf het voorjaar van 2018 worden door de Stichting Marathon Amersfoort tal van activiteiten georganiseerd, zoals loopclinics en trainingen op basisscholen -i.s.m. met Sportivate-, een sportmedische avond in Meander MC, een filmavond in Theater de Lieve Vrouw, de jaarlijkse run tussen Amersfoort 033 en Utrecht 030, elke maand een ParkRun, gratis marathontrainingen, en nog veel meer.

Interesse in ons ‘coporate’ verhaal? Stuur een e-mail!

Voor bedrijven betekent dit volop kansen om zich te profileren met Amersfoorts grootste sportevenement (en het grootste hardloopevenement van de provincie Utrecht)!

Omdat sponsoring maatwerk is gaan wij graag met u in gesprek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Mail of bel dan met Jaap Hengeveld 06 53 698 644. Ook mogelijk: vul uw gegevens in op onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Extra informatie