Nieuw: Parkruns in Amersfoort!

ParkRun in Klein Zwitserland
Dit keer in samenwerking met Bergpaviljoen Amersfoort organiseert de stichting Marathon Amersfoort deze (alweer 11e) Parkrun (gratis deelname). De ParkRun in Bosgebied Berg, ook wel Klein Zwitserland genoemd, is op zondag 1 oktober en start om 09.30 uur naast het Bergpaviljoen, Utrechtseweg 180, 3818 ES Amersfoort (warming-up om 09.15 uur). Deelname is gratis! Je kunt ‘m supersnel hardlopen of gewoon lekker joggen. Een ParkRun geen typische wedstrijd, maar een gezamenlijke trainingsloop. Doe je mee?
De afstand is één mooie ronde van 3,0 km door Klein Zwitserland. In het Bergpaviljoen kun je je omkleden en na afloop een meer dan heerlijke kop koffie, een thee, of wat fris kopen.

De ParkRuns worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Masters of Business, IPL Service Nederland BV, en Atelier D’orthopedie!

Aanmelden voor de gratis ParkRun Klein Zwitserland kan via deze link.

Segment in Strava
Loop je de route met je smartphone of GPS-horloge dan word je automatisch opgenomen in het klassement van het rondje. Wil je het later nog een keer alleen (een snellere tijd?) lopen, dan kan dat natuurlijk ook.

De ParkRuns in Amersfoort worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Masters of Business,  Atelier D’Orthopedie en IPL Hoevelaken

rabobankliggend

MastersofBusiness

IPL Service

Atelier Orthopedie

 

 

 

Sfeer proeven van een ParkRun?
Bekijk de video van de eerste editie ParkRun i.s.m. tennisvereniging LTV Flehite!

 

 

De Stichting Marathon Amersfoort organiseert vanaf nu iedere eerste zondag van de maand een ParkRun Amersfoort, steeds in een ander park en altijd in samenwerking met een Amersfoortse sportclub of instelling. Het doel van de stichting Marathon Amersfoort is alle Amersfoorters in beweging te krijgen door middel van het stimuleren van hardlopen en een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve keistad. De ParkRuns zijn een groot succes in Engeland waar elke zondag vele Britten van genieten.
Lees hier de blog van Frans Rinsema over hardlopen in het groen.

 

parkrun-logo-ontwerp-def