Parkruns in Amersfoort!

ParkRun Sportpark Zielhorst
In samenwerking met WV Eemland en Fiets033 organiseert de stichting Marathon Amersfoort deze ParkRun in Sportpark Zielhorst. De ParkRun is op zondag 4 februari en start om 09.30 uur naast het clubhuis van WVE, Sportpark Zielhorst 2, 3822 ZT Amersfoort (warming-up om 09.15 uur). Deelname is gratis! Je kunt ‘m snel hardlopen of gewoon lekker joggen. Een ParkRun geen wedstrijd, maar een gezamenlijke trainingsloop. Doe je mee? De afstand is 3 km (twee ronden van 1,5 km) over de wielerbaan van Sportpark Zielhorst (klein deel onverhard). Bij WVE kun je je omkleden en na afloop een kop koffie, een thee, of wat fris kopen.

Aanmelden voor de gratis ParkRun kan via deze link.

Segment in Strava
Loop je de route met je smartphone of GPS-horloge dan word je automatisch opgenomen in het klassement van het rondje. Wil je het later nog een keer alleen (een snellere tijd?) lopen, dan kan dat natuurlijk ook.

De ParkRuns in Amersfoort worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Masters of Business,  Atelier D’Orthopedie en IPL Hoevelaken

rabobankliggend

MastersofBusiness

IPL Service

Atelier Orthopedie

 

 

 

Sfeer proeven van een ParkRun?
Bekijk de video van de eerste editie ParkRun i.s.m. tennisvereniging LTV Flehite!

 

 

De Stichting Marathon Amersfoort organiseert vanaf nu iedere eerste zondag van de maand een ParkRun Amersfoort, steeds in een ander park en altijd in samenwerking met een Amersfoortse sportclub of instelling. Het doel van de stichting Marathon Amersfoort is alle Amersfoorters in beweging te krijgen door middel van het stimuleren van hardlopen en een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve keistad. De ParkRuns zijn een groot succes in Engeland waar elke zondag vele Britten van genieten.
Lees hier de blog van Frans Rinsema over hardlopen in het groen.

 

parkrun-logo-ontwerp-def