Parkruns in Amersfoort!

zondag 2 september 09.15 uur:
ParkRun Park Dorrestein, 3 km
Dit keer in samenwerking met honk- en softbalvereniging BSC Quick. Warming-up 09.15 uur, start 09.30 uur. Deelname is gratis! Je kunt ‘m snel hardlopen, lekker joggen, of gewoon wandelen. Vanaf 10.00 uur kan je genieten van de honkbalwedstrijd tussen BSC Quick Heren 3 tegen UVV 2.
De Parkrun geen wedstrijd, maar een gezamenlijke trainingsloop. Doe je mee? Startlocatie Dorresteinsesteeg 2, 3817 GC Amersfoort

Segment in Strava
Loop je de route met je smartphone of GPS-horloge dan word je automatisch opgenomen in het klassement van het rondje. Wil je het later nog een keer alleen (een snellere tijd?) lopen, dan kan dat natuurlijk ook.

De ParkRuns in Amersfoort worden mede mogelijk gemaakt door Atelier D’Orthopedie

 

Atelier Orthopedie

 

 

 

 

Sfeer proeven van een ParkRun?
Bekijk de video van de eerste editie ParkRun i.s.m. tennisvereniging LTV Flehite!

 

 

De Stichting Marathon Amersfoort organiseert vanaf nu iedere eerste zondag van de maand een ParkRun Amersfoort, steeds in een ander park en altijd in samenwerking met een Amersfoortse sportclub of instelling. Het doel van de stichting Marathon Amersfoort is alle Amersfoorters in beweging te krijgen door middel van het stimuleren van hardlopen en een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve keistad. De ParkRuns zijn een groot succes in Engeland waar elke zondag vele Britten van genieten.
Lees hier de blog van Frans Rinsema over hardlopen in het groen.

 

parkrun-logo-ontwerp-def