Nieuw: Parkruns in Amersfoort!

ParkRun in Nimmerdor zondag 3 december
Terug bij LTV Flehite! Het is één jaar geleden dat we hier in Nimmerdor onze eerste ParkRun organiseerden. Deze zondag staat -hoe kan het ook anders- in het teken van 1 jaar ParkRun in Amersfoort én, omdat het over twee dagen 5 december is, zal de start worden verzorgd door niemand minder dan Sinterklaas! Deelnemen aan deze 13e Parkrun is zoals altijd gratis. De ParkRun Nimmerdor start om 09.30 uur naast het clubhuis van de gastvrije tennisvereniging LTV Flehite. Warming-up om 09.15 uur. Je kunt ‘m supersnel hardlopen of gewoon lekker joggen. Een ParkRun geen typische wedstrijd, maar meer een gezamenlijke trainingsloop. Doe je mee? De afstand is één ronde van 3,0 km door Park Nimmerdor. Bij LTV Flehite kun je je omkleden en na afloop een meer dan heerlijke verse espresso, cappuccino, thee, of wat fris kopen.

Aanmelden voor de gratis ParkRun Nimmerdor kan via deze link.

Segment in Strava
Loop je de route met je smartphone of GPS-horloge dan word je automatisch opgenomen in het klassement van het rondje. Wil je het later nog een keer alleen (een snellere tijd?) lopen, dan kan dat natuurlijk ook.

De ParkRuns in Amersfoort worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Masters of Business,  Atelier D’Orthopedie en IPL Hoevelaken

rabobankliggend

MastersofBusiness

IPL Service

Atelier Orthopedie

 

 

 

Sfeer proeven van een ParkRun?
Bekijk de video van de eerste editie ParkRun i.s.m. tennisvereniging LTV Flehite!

 

 

De Stichting Marathon Amersfoort organiseert vanaf nu iedere eerste zondag van de maand een ParkRun Amersfoort, steeds in een ander park en altijd in samenwerking met een Amersfoortse sportclub of instelling. Het doel van de stichting Marathon Amersfoort is alle Amersfoorters in beweging te krijgen door middel van het stimuleren van hardlopen en een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve keistad. De ParkRuns zijn een groot succes in Engeland waar elke zondag vele Britten van genieten.
Lees hier de blog van Frans Rinsema over hardlopen in het groen.

 

parkrun-logo-ontwerp-def