Parkruns in Amersfoort!

zondag 7 oktober 2018, 09.15 uur:
ParkRun Park Nimmerdor vv Amsvorde, 3 km
Dit keer in samenwerking met voetbalvereniging Amsvorde, Leusderweg 310. Warming-up 09.15 uur, start 09.30 uur. Deelname is gratis! Je kunt ‘m snel hardlopen, lekker joggen, of gewoon wandelen. De Parkrun geen wedstrijd, maar een gezamenlijke trainingsloop. Doe je mee?

zondag 2 december 2018, 09,15 uur
ParkRun Nimmerdor van 1 en 3 km + Sinterklaas!
Deze ParkRun op zondag 2 december wordt georganiseerd in samenwerking met tennisvereniging LTV Flehite.
Het wordt een feestelijke ParkRun, vanwege de aanwezigheid van Sinterklaas, en omdat wij 2 jaar ParkRun in Amersfoort vieren. December 2016 werd de eerste ParkRun georganiseerd bij LTV Flehite.  Het wordt een mooie ronde door Park Nimmerdor. De route is 3 km lang. Speciaal voor de kinderen is er een 1 km run!

Start en finish naast het clubhuis van LTV Flehite Hier kun je je ook even omkleden. Warming-up 09.15 uur, start 1 km kinderen 09.30 uur. Start 3 km volwassenen 09.45 uur. Deelname is gratis! De starts worden verzorgd door Sinterklaas!

Je kunt een ParkRun snel hardlopen, lekker joggen, of gewoon wandelen. De Parkrun geen wedstrijd, maar een gezamenlijke trainingsloop. Doe je mee? Blijf na je run even hangen en drink met ons een kop koffie, thee of wat fris in het clubhuis!

Segment in Strava
Loop je de route met je smartphone of GPS-horloge dan word je automatisch opgenomen in het klassement van het rondje. Wil je het later nog een keer alleen (een snellere tijd?) lopen, dan kan dat natuurlijk ook.

De ParkRuns in Amersfoort worden mede mogelijk gemaakt door Atelier D’Orthopedie

 

Atelier Orthopedie

 

 

 

 

Sfeer proeven van een ParkRun?
Bekijk de video van de eerste editie ParkRun i.s.m. tennisvereniging LTV Flehite!

 

 

De Stichting Marathon Amersfoort organiseert vanaf nu iedere eerste zondag van de maand een ParkRun Amersfoort, steeds in een ander park en altijd in samenwerking met een Amersfoortse sportclub of instelling. Het doel van de stichting Marathon Amersfoort is alle Amersfoorters in beweging te krijgen door middel van het stimuleren van hardlopen en een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve keistad. De ParkRuns zijn een groot succes in Engeland waar elke zondag vele Britten van genieten.
Lees hier de blog van Frans Rinsema over hardlopen in het groen.

 

parkrun-logo-ontwerp-def