MTC de Fysioclub nieuwe sponsor Marathon Amersfoort

MTC De Fysioclub is partner geworden van de Marathon Amersfoort editie 2018. MTC De Fysioclub beschikt over een ervaren en veelzijdig team van (sport)fysiotherapeuten. De Fysioclub verzorgt bij veel regionale sportverenigingen de sportmedische begeleiding van sporters. Meerdere (top)sporters gingen je voor. Je kunt altijd terecht bij MTC De Fysioclub, ongeacht het probleem waar je contact voor opneemt. Voor elke hulpvraag hebben ze de expertise in huis.

MTC De Fysioclub krijgt je fit en houdt je fit. Met elke dag tips om blessures in jouw sport te voorkomen.  Oefeningen om je conditie op peil te houden en advies over gezonde voeding.”

Speciale verzorgingsarena’s op 10 juni
Tijdens de Marathon Amersfoort op 10 juni kan je direct terecht in de speciale verzorgingsarena’s van MTC De Fysioclub voor paramedische zorg bij blessures. Maar ook in aanloop naar dit evenement staan ze graag voor je klaar bij vragen of (dreigende) sportblessures. Zo wordt aan deelnemers van de Marathon van Amersfoort kosteloos een blessurescreening aangeboden.

Kosteloze blessurescreening deelnemers Marathon van Amersfoort
De Fysioclub biedt alle deelnemers van de Marathon van Amersfoort kosteloos een blessurescreening aan. Deze vindt iedere maandagavond plaats van 19:00 tot 20:00 op onze locatie op de Databankweg. Aanmelden voor de screening kan via 033-453 16 77, of het aanmeldformulier of chat. Voor die laatste kun je een afspraak voorbereiden door te reageren in de chat met ‘Marathon Amersfoort’ of in de chat te klikken in het menu op ‘Marathon Amersfoort’.

Wil je dat er een professional naar jouw klacht of blessure kijkt? Maak dan een afspraak, bel of mail: 033-453 16 77, administratie@mtcdefysioclub.nl . Liever contact via live chat? Je bereikt MTC de Fysioclub via https://manychat.com/l22/defysioclub

Alle informatie en tijden over de blessurescreening en inzet van MTC De Fysioclub tijdens de Marathon van Amersfoort vind je op www.fysioclub.nl/marathonamersfoort