Goede doelen

Toon Hermanshuis Amersfoort en de afdeling dagbehandeling Oncologie C7 in Meander

Aan de marathon Amersfoort editie 2018 gaan we ons samen met jullie inzetten voor twee Amersfoortse goede doelen! Het Toon Hermans huis Amersfoort (Centrum voor (na)zorg en ondersteuning bij kanker), en de aankleding van de afdeling dagbehandeling Oncologie C7 in het ziekenhuis van Amersfoort, een project van Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum.

Het Toon Hermanshuis Amersfoort is een stichting en grotendeels afhankelijk van giften en donaties. Mede dankzij de inzet van ruim 60 vrijwilligers ontvangen zij dagelijks mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben. Het huis biedt steun en helpt jong & oud om weer in hun kracht te komen op een manier die bij hen past. Het Toon Hermanshuis is blij met alle donaties, groot of klein. Want elke donatie telt om er niet alleen te zijn voor mensen met kanker, maar ook te blijven!

Maak bij je inschrijving een klein bedrag (€ 2,50 of € 5,00) extra over. De helft van het bedrag gaat naar het project van Vrienden van Meander, de andere helft naar het Toon Hermanshuis Amersfoort. Op zondag 10 juni tijdens de Marathon Amersfoort maken we bekend wat we samen hebben bereikt.

Bestuur Vrienden van Meander
Mark Roëll (voorzitter), Marten Otten (secretaris) Otto Brands (penningmeester), Aart Veldhuizen (bestuurslid), Jan Willem van Lieshout (bestuurslid), Fien Vermeulen (bestuurslid) en Harry Helwegen (bestuurslid).  Burgemeester Lucas Bolsius zit in het comité van aanbeveling.  Meer informatie vind je op de site van Vrienden van Meander.

Bestuur Toon Hermanshuis Amersfoort:
J. Bleijenberg Voorzitter, portefeuille algemene en bestuurlijke zaken en P&O, A. van Pijkeren Penningmeester, portefeuille financieel beheer, M. Hoogevest Bestuurslid, portefeuille huisvesting en onderhoud, K. Bos, portefeuille zorg.

Comité van Aanbeveling Toon Hermanshuis Amersfoort:
Lucas Bolsius, Burgemeester van Amersfoort, Fons Asselbergs, voormalig directeur Rijksdienst voor de monumentenzorg, C. Rodenburg, voormalig internist/oncoloog Meander Medisch Centrum, Jacques van Ek, voormalig voorzitter hoofddirectie Fortis ASR Verzekeringsgroep en Karel van de Graaf, programmamaker, journalist.

Toon Hermans Huis Amersfoort, http://www.thha.nl/
Regentesselaan 39, 3818 HH Amersfoort
tel 033 4655227