Faciliteiten

Inschrijfbureau
Heb je vragen of problemen met de inschrijving, stel deze dan zoveel mogelijk voorafgaand aan de marathondag, via info@marathonamersfoort.nl.

Startnummer ophalen na-inschrijvingen
Startnummers ophalen van na-inschrijvingen kan op zaterdag 9 juni bij Run2Day Amersfoort (Grote Haag) en op 10 juni bij Zandfoort aan de Eem (zie plattegrond). Inschrijven op de dag van de marathon is niet mogelijk.

Eet- en drinkgelegenheid
Op en rond het start- en finishgebied is volop gelegenheid om wat te eten en te drinken. Voor deelnemers is er na de finish direct een flesje AHwater (0,5 ltr) beschikbaar in de zogenaamde finishfuik. Deelnemers krijgen aan de finish Campina kwark met granola. Campina kwark is lekker mild van smaak en van nature rijk aan proteïne, wat bijdraagt aan de groei en het herstel van je spieren.

Kinderen
Voor de kinderen zijn diverse activiteiten op het Eemplein. Kijk bij het programma voor meer informatie. Deelname hieraan geschiedt op eigen risico.

EHBO
De EHBO staat klaar om hulpverlening te bieden aan hardlopers die dat nodig hebben.

Toiletten
Op het Eemplein zijn voldoende toiletten aanwezig (zie plattegrond). Volg de aanwijzing op de bewegwijzering voor de exacte locatie.

Omkleden
Kleedruimte is in  café/eco supermarket Het Lokaal (zie plattegrond). Er zijn geen douches. Bij Zandfoort aan de Eem kun je je tas achterlaten en weer ophalen, uitsluitend op vertoon van je startnummer!

Albert Heijn en winkels Eemplein
De winkels op het Eemplein, supermarkt Albert Heijn en Ekoplaza, zijn op zondag 10 juni gewoon open.

 

StartFinishMarathonAmersfoort