Faciliteiten

Inschrijfbureau
Heb je vragen of problemen met de inschrijving, stel deze dan zoveel mogelijk voorafgaand aan de marathondag, via info@marathonamersfoort.nl. Op zondag 10 juni kun je voor vragen terecht bij het Informatiepunt op het Marathonplein.

Startnummer ophalen nainschrijvingen
<informatie volgt> Inschrijven op de dag van de marathon is niet mogelijk.

Eet- en drinkgelegenheid
Op en rond het start- en finishgebied is volop gelegenheid om wat te eten en te drinken. Voor deelnemers is er na de finish direct een flesje AHwater (0,5 ltr) beschikbaar in de zogenaamde finishfuik. Haal direct na je finish bij de Campina stand een bakje Campina Milde Kwark met 9,2% proteïne, wat bijdraagt aan het herstel van je spieren.

Kinderen
Voor de kinderen zijn diverse activiteiten op het Eemplein. Kijk bij het programma voor meer informatie. Deelname hieraan geschiedt op eigen risico.

EHBO
De EHBO staat klaar om hulpverlening te bieden aan hardlopers die dat nodig hebben.

Toiletten
Op het Eemplein zijn voldoende toiletten aanwezig (zie plattegrond). Volg de aanwijzing op de bewegwijzering voor de exacte locatie.

Omkleden
Kleedruimte is in  café/eco supermarket Het Lokaal (zie plattegrond). Er zijn geen douches. Bij Zandfoort aan de Eem kun je je tas achterlaten en weer ophalen, uitsluitend op vertoon van je startnummer!

Albert Heijn en winkels Eemplein
De winkels op het Eemplein, supermarkt Albert Heijn en Ekoplaza, zijn op zondag 10 juni gewoon open. (kaart situatie 2017)

Kaart evenemententerrein voor banners 2017