Extra informatie Marathon 42 km estafette

1.
Elke team krijgt 5 startnummers: 4 voor elke deelnemer (zonder chip), 1 startnummer (met chip!) en een draagriem (dit startnummer wordt steeds doorgegeven). Degene die loopt moet het startnummer met chip dragen!

2.
Schrijf in met de teamnaam!

3.
Er zijn 2 wisselvakken. Het 1e (en 3e) wisselvak is bij de Pastoor Pieckweg (10,5 km). Het 2e wisselpunt is wederom bij het Eemplein. Na deze eerste ronde gaat de tweede loper niet door de finish, maar blijft langs de Eem lopen, en gaat de 3e teamloper de volgende ronde van 21 km in (dit wisselpunt op het Eemplein is duidelijk zichtbaar). Het wisselvak van de derde naar de vierde loper is wederom ter hoogte van de Pastoor Pieckweg (zie afbeelding).
NB
Bij het wisselen wordt de startnummerband met startnummer (en chip!) steeds doorgegeven aan de volgende loper.

4.
Vanaf de Koppelpoort (na 42 km) mogen alle team deelnemers gezamenlijk met de laatste teamdeelnemer naar de finish lopen om te finishen. NB vanaf hier is meefietsen niet meer toegestaan!

5.
Elk team is zelf verantwoordelijk voor zijn vervoer, er gaan geen pendelbussen naar de wisselpunten. De fiets heeft sterk de voorkeur.
Wisselpunt 2, bij de Pastoor Pieckweg (maar 5 km fietsen vanaf het Eemplein). Op de Pastoor Pieckweg is mogelijkheid voor parkeren auto’s, de weg is gewoon bereikbaar. Zie plattegronden voor de fietsroute en de autoroute naar wisselpunt Pastoor Pieckweg.

6.
Let op: op het Eemplein zijn fietsers niet toegestaan op 10 juni. Er is voldoende gelegenheid voor parkeren rond het Eemplein!

7.
Heb je nog vragen stel ze gerust! mik@marathonamersfoort.nl

8.
Als je voor 20 mei inschrijft dan worden de startnummers (op 1 adres!) thuisbezorgd!

kaartwisselpunt