Run2Day 5K SchoolChallenge

Kosten: GRATIS*

Starttijd: 11:00 uur op het Eemplein.

* Alle jongeren van het voortgezet onderwijs in Amersfoort, Baarn, Soest en Nijkerk kunnen GRATIS deelnemen aan de Run2Day 5K Schoolchallenge, een machtig 5 kilometer parcours over de singels van Amersfoort.

Inschrijving

Inschrijven vanaf 1 december 2017 via de link op deze pagina, en uiterlijk t/m zondag 20 mei 2018! Startnummers -met voornaam geprint- worden vrijdag 1 juni verzonden naar het bij inschrijven opgegeven adres.

Je naam en finishtijd op je medaille?
Op zondag 10 juni kun je medaille te laten graveren, kosten € 8,00 (PIN of à contant).

Er is een prijs voor de SNELSTE school (een grote beker en eeuwige roem!) en er is een prijs voor de SPORTIEFSTE school.  Als sportiefste school gaat het erom welke school procentueel het meeste aantal leerlingen aan de start van de 5K heeft.  Ook in 2018 kun je weer een supergave prijs voor je hele school winnen. Wat voor prijs dat is, wordt in de loop van juni 2018 bekend gemaakt.

Omkleden
Je kunt omkleden bij café/eco-supermarkt Het Lokaal (zie plattegrond). Bij café/restaurant Zandfoort aan de Eem kan je op vertoon van je startnummer je tas achterlaten. Er zijn geen douches aanwezig. Toiletten vind je op het marathonplein, ter hoogte van de start.

T-shirt 2017
Het Marathon Amersfoort 2018 T-shirt à € 12,50 kan je bestellen bij je inschrijving. Ophalen van je gereserveerde 2018 T-shirt kan vanaf 28 mei 2018 bij Run2Day, Grote Haag 129, Amersfoort. Maten: S, M, L, XL. Openingstijden Run2Day vind je hier.

Parcours
Klik hier voor het parcours van de MSA 5 km en de Run2Day 5K Schoolchallenge.