Rabobank Estafette 42 KM

Kosten: Teams 42 km estafette betalen 70,00

Starttijd: 10:30 uur op het Eemplein.

Inschrijven
Inschrijven via de link op deze pagina, en uiterlijk t/m dinsdag 13 juni! Startnummers kunnen worden opgehaald op zaterdag 17 juni bij Run2Day Amersfoort, Grote Haag 129 tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Voor inschrijvers woonachtig buiten Amersfoort is het mogelijk het startnummer op zondag 18 juni op te halen bij café/restaurant Zandfoort aan de Eem, bij de start/finish op het Eemplein, vanaf 08.00 uur.

Als je je inschrijft als estafetteteam (of bedrijfsteam) kun je bij de inschrijving direct de teamnaam invullen in het naamveld (voor- en achternaam).

Prijzen estafette

Er zijn geldprijzen voor de snelste 3 damesteams en de snelste 3 herenteams.
1e d/h € 300,-
2e d/h € 200,-
3e d/h € 100,-

Medaille graveren met naam en finishtijd
Op zondag 18 juni kun je medaille te laten graveren, kosten € 8,00 (PIN of à contant).

*Challenge
Het eerst snelste team (volledig dames of volledig heren) ontvangt een extra Challenge bonus van € 200,- ! Het eerst binnenkomende damesteam krijgt een voorsprong van 10% op het eerst binnenkomende herenteam.

Limiet deelname!
Voor de marathon estafette geldt een limiet van 5 uur. Halverwege (21KM) moet het team dus in maximaal 2 uur en 30 minuten doorkomen. Deelnemers van wie het in de tweede ronde duidelijk is dat zij langer dan 5 uur nodig hebben om de marathon te volbrengen, krijgen op het parcours van de organisatie de mededeling dat zij verder op eigen gelegenheid lopen, en dus buiten deelname aan het evenement vallen.

Lees hier de extra informatie over de 42 km estafette!

Prijsuitreiking
Prijsuitreiking snelste heren-, damesteam en gemengd team is om 15:00 op het Eemplein. Prijzen in natura.

Omkleden
Je kunt omkleden bij Het Lokaal (zie plattegrond). Bij cafe/restaurant Zandfoort aan de Eem kan je op vertoon van je startnummer je tas achterlaten. Er zijn geen douches aanwezig. Toiletten vind je op het marathonplein, ter hoogte van de start.

Startnummers, chip en startnummerband
De vier individuele startnummers met teamnaam vermeld (mits ingeschreven voor 15 mei), worden samen met het wisselstartnummer (hier zit de registratiechip op) verstuurd naar het adres dat bij inschrijven is opgegeven. Ook is een startnummerband bijgesloten waarop het startnummer met chip kan worden bevestigd. Dit startnummer wordt steeds overhandigd aan de volgende loper.

T-shirt 2017
Het Marathon Amersfoort 2017 T-shirt à € 12,50 is vanaf 1 december 2016 te bestellen bij je inschrijving. Ophalen van je gereserveerde 2017 T-shirt kan vanaf 30 mei bij Run2Day, Grote Haag 129, Amersfoort. Maten: S, M, L, XL. Openingstijden Run2Day vind je hier.

Verzorging onderweg
Op het parcours staat elke 3,5 kilometer een verzorgingspost met water en mobiele toiletten. Op de 7 km posten is water en PowerBar sportdrank beschikbaar. Bij de finish is water.

Parcours
Bekijk hier het parcours Marathon Amersfoort 42 km (2 x ronde 21,1km, deelnemers estafette lopen ieder 10,5 km ), wisselpunt 21 km ter hoogte van de Bunschoterstraat/Pastoor Pieckweg.