Sportmassageteam Amersfoort

Op zondag 10 juni is Sportmassageteam Amersfoort (SMTA) voor de 4e keer betrokken bij de Marathon Amersfoort. Als deelnemer kun je bij SMTA terecht voor massages en/of tapen voorafgaande of na afloop van je individuele prestatie. Het massageteam is vanaf 09.30 uur aanwezig.

Tegen betaling van € 7,50 geniet je van een professionele massage van 15 min. Je wordt geadviseerd om je vooraf in te schrijven voor een massage, hiermee voorkomen je onnodig wachten na afloop en ben je snel na het bereiken van de finish aan de beurt.

Inschrijven voor een massage kun je doen door een mailtje te sturen naar: info@sportmassageteamamersfoort.nl, vermeld je naam, afstand en je verwachte eindtijd. SMTA bevestigd je afspraak en geeft de geplande massagetijd per mail aan je door. Het enige wat je dan nog moet doen is je op 10 juni a.s. voor de start van je afstand melden bij de SMTA massagetent op het Eemplein, zodat zij weten dat je aanwezig bent en zult starten. Betalen doe je op de dag zelf bij de tent. SMTA beschikt niet over een mobiel PIN-apparaat, dus hou rekening met contante betaling.