Parkruns in Amersfoort!

zondag 3 juni 09.15 uur:
ParkRun langs de Eem-4KM

In samenwerking met de Amersfoortse Roeivereniging Hemus organiseert de stichting Marathon Amersfoort deze ParkRun langs de Eem. Deelname is gratis! Je kunt ‘m snel hardlopen of gewoon lekker joggen. De afstand is dit keer 4 kilometer! We lopen over de dijk de gepijlde 2 kilometer (klassieke roeiafstand) heen en terug. De warming up is om 09.15 uur naast het mooie clubhuis van Hemus. Vanaf 08.45 ben je welkom in de kantine, waar je eventueel je jas/tas kunt achterlaten. Na afloop kan je bij Hemus een kop koffie of thee of wat fris kopen en buiten vanaf de vlonder kijken naar de trainingen van de roeiers.
NB, natuurlijk kom je op de fiets. Parkeren van auto’s is niet mogelijk bij Hemus.

Segment in Strava
Loop je de route met je smartphone of GPS-horloge dan word je automatisch opgenomen in het klassement van het rondje. Wil je het later nog een keer alleen (een snellere tijd?) lopen, dan kan dat natuurlijk ook.

De ParkRuns in Amersfoort worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Masters of Business en Atelier D’Orthopedie

rabobankliggend

 

 

MastersofBusiness

Atelier Orthopedie

 

 

 

 

Sfeer proeven van een ParkRun?
Bekijk de video van de eerste editie ParkRun i.s.m. tennisvereniging LTV Flehite!

 

 

De Stichting Marathon Amersfoort organiseert vanaf nu iedere eerste zondag van de maand een ParkRun Amersfoort, steeds in een ander park en altijd in samenwerking met een Amersfoortse sportclub of instelling. Het doel van de stichting Marathon Amersfoort is alle Amersfoorters in beweging te krijgen door middel van het stimuleren van hardlopen en een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve keistad. De ParkRuns zijn een groot succes in Engeland waar elke zondag vele Britten van genieten.
Lees hier de blog van Frans Rinsema over hardlopen in het groen.

 

parkrun-logo-ontwerp-def